1era setmana de curs 2014-15.

Els/les alumnes de Cicle Inicial hem tingut una setmana molt intensa. Aquesta primera setmana ens hem retrobat amb els amics, amb les noves professores, amb les rutines, les classes, material nou…uf!!! Un munt de noves experiències que feia que al final del dia acabéssim ben esgotats, però contents.
Les professores de primer, la srta. Imma i la srta. Dolors ens han ensenyat tota la primera planta: on estan situats els diferents cursos, els lavabos, pujar les escales per la dreta i baixar-les per la dreta, entrar i sortir en ordre. A més a més, també tenim un munt de llibres que hem de treballar i ens han ensenyat a guardar-los, qui són els responsables de repartir-los, aprendre i saber les diferents assignatures que treballarem aquest curs, els horaris, els diferents racons de la classe, penjar les bates…bé, rutines que s’aniran aprenen al llarg d’aquest primer trimestre.

La professora de segon, la srta. Adelaida, també ens ha ensenyat la nova classe de segon i les diferents assignatures que treballarem i els horaris. A més, ens ha ensenyat que aquest primer trimestre tindrem una sèrie de racons a la classe on també podrem treballar; un racó matemàtic i un altre d’artístic, i ens iniciarem en treball de mandales.

Bé, aquí us deixem una mostra del treball d’aquesta primera setmana!!!

Primera setmana de curs 2014-15
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: